Ak je uchádzač o prácu flexibilný

 Časť I. Osobné informácie

(1) Meno žiadateľa. Na začiatku tohto procesu bude potrebné identifikovať uchádzača o zamestnanie, ktorý bude túto žiadosť podávať. Jeho meno sa očakáva v štandardnej prezentácii „Prvý“, „Stredný“ a „Posledný“, ak je to požadované.


(2) Aktuálny dátum.


(3) Adresa. Adresa bydliska uchádzača o zamestnanie musí byť distribuovaná do ďalšej oblasti. Na tento účel sú k dispozícii dva riadky. Neodporúča sa používať P.O. Adresa schránky, pokiaľ to nie je absolútne nevyhnutné. Väčšina, ak nie všetci, zamestnávatelia budú potrebovať domácu adresu každého potenciálneho zamestnanca na podporu previerky.


(4) E-mailová adresa. Uchádzač o prácu by mal byť schopný poskytnúť platnú e-mailovú adresu, ktorá je aktívne monitorovaná.


(5) Telefónne číslo. Mnoho potenciálnych zamestnávateľov bude záujemcu kontaktovať telefonicky v prípade dôležitých záležitostí, otázok alebo rozhodnutí. Mobilný telefón a/alebo domáce telefónne číslo (čísla) uchádzača o zamestnanie by sa malo zobraziť spolu s jeho ďalšími kontaktnými informáciami.


(6) Číslo sociálneho poistenia. Všeobecne akceptovaným a mimoriadne spoľahlivým prostriedkom na overenie identity človeka je rodné číslo. Preto bola vyhradená špecifická oblasť pre zobrazenie rodného čísla uchádzača o prácu.

Read more

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

(7) Dátum dostupnosti. Mal by sa nahlásiť kalendárny dátum, kedy je uchádzač o zamestnanie prvýkrát schopný fyzicky pracovať.


(8) Požadovaná odmena. Mzdovú sadzbu, ktorú očakáva uchádzač o prácu, možno definovať ako sumu v dolároch zaplatenú za hodinu alebo stanovený ročný plat. Tieto informácie by sa mali vygenerovať ako suma v dolároch, za ktorou by malo byť začiarknuté políčko „Hodina“ alebo „Plat“.


(9) Požadované zamestnanie.


(10) Pracovný status Hľadaný. Malo by byť uvedené, či uchádzač o prácu hľadá zamestnanie na plný úväzok, na čiastočný úväzok alebo sezónne zamestnanie. Ak je uchádzač o prácu flexibilný, potom je možné vybrať akúkoľvek kombináciu týchto začiarkavacích políčok, pokiaľ to zodpovedá zámeru uchádzača o zamestnanie.

Read More

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z


Časť II – Nárok na zamestnanie

(11) Právna spôsobilosť na prácu. Schopnosť legálne pracovať v Spojených štátoch by mala byť jednou z vlastností uchádzača o zamestnanie. Ak áno, políčko „Áno“ by malo byť označené alebo označené. V opačnom prípade, ak uchádzač o prácu nemôže legálne pracovať v Spojených štátoch (t. j. môže vyžadovať sponzorstvo), malo by byť začiarknuté políčko „Nie“.


(12) Predchádzajúca história so zamestnávateľom. Políčko „Áno“ by malo byť začiarknuté, ak uchádzač o zamestnanie pracoval pre zamestnávateľa, ktorý prijíma túto žiadosť. Ak nie, potom by malo byť označené políčko „Nie“. Majte na pamäti, že ak Uchádzač o prácu u tohto zamestnávateľa predtým pracoval, v tejto časti musí byť uvedený prvý kalendárny dátum a posledný kalendárny dátum jeho pracovného pomeru u tohto zamestnávateľa.


(13) Trestný stav. Bude potrebné zistiť kriminálnu minulosť uchádzača o zamestnanie. Ak nebol nikdy odsúdený za (zločinný) trestný čin, musí byť zaškrtnuté políčko „Nie“. Ak nie, políčko „Áno“ by malo byť začiarknuté alebo označené a bude potrebné zdokumentovať diskusiu o povahe odsúdenia o okolnostiach, ktoré viedli k odsúdeniu, ako aj o jeho výsledku.

Read More

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig


Časť III – Vzdelávanie

(14) Stredná škola. Pre túto žiadosť je potrebná stručná história akademickej histórie uchádzača o zamestnanie. Preto by mal byť uvedený názov strednej školy, ktorú navštevoval, spolu s mestom a štátom, kde sa nachádza.


(15) Dátum účasti. Je potrebný prvý a posledný kalendárny dátum, kedy uchádzač o zamestnanie navštevoval uvedenú strednú školu.


(16) Stav dokončenia. Políčko „Áno“ by malo byť označené, ak uchádzač o zamestnanie ukončil strednú školu a titul, ktorý získal, by mal byť vydaný. Ak uchádzač o zamestnanie neukončil strednú školu, malo by byť označené políčko „Nie“.


(17) Vysoká škola. Ak uchádzač o zamestnanie navštevoval vysokú školu, potom by mal byť uvedený celý názov tejto vysokej školy alebo univerzity spolu s mestom a štátom, kde sa nachádza.


(18) Dátum účasti. V tejto časti bude potrebný prvý dátum semestra, kedy uchádzač o zamestnanie navštevoval vysokú školu, ako aj konečný dátum jeho dochádzky.


(19) Stav titulu. Ak je uchádzač o zamestnanie absolvent vysokej školy, potom musí byť začiarknuté políčko označené „Áno“ a musí byť vybratý titul, ktorý získal. V opačnom prípade, ak nezískal titul, musí byť označené políčko „Nie“.

Read More

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

(20) Iné vzdelávacie zariadenia alebo kurzy. Súčasťou by mal byť záznam o akomkoľvek inom type vzdelania, ktoré uchádzač o zamestnanie dosiahol. Napríklad, ak uchádzač o zamestnanie navštevoval obchodnú školu, názov školy spolu s mestom, štátom, navštevovanými dátumami a titulom alebo osvedčením získaným uchádzačom o zamestnanie by sa mal poskytnúť na kontrolu.


(21) Dátum začiatku a konečný dátum účasti.


(22) Udelený titul alebo osvedčenie. Na absolvovanie tejto oblasti je potrebný certifikát, ktorý uchádzač o zamestnanie získal na inom vzdelávacom zariadení alebo kurze, ktorý navštevoval.


Časť IV – Predchádzajúci pracovný pomer

(21) Zamestnávateľ 1. Väčšina zamestnávateľov bude chcieť prehodnotiť

Comments